‘BOKRIJK VAN DE MARSEPEIN’ GAAT PUBLIEKE TOER OP MET PRALINE LOUIS D’ANVERS

Een kleine terugblik naar april 2021 toen we de aandacht van de media trokken met de lancering van ons consumentenmerk Louis d’Anvers. Gazet Van Antwerpen vond het de moeite waard om ons verhaal uitgebreid in de kijker te zetten.

Voor wie het artikel nog eens wil lezen, klik hier om het artikel te donwloaden. Abonnees van GVA.be kunnen het ook nog op hun website lezen (klik hier).

SLEEUBUS x JITSK

Voor het eerst sinds 2020 terug op een internationale beurs. In samenwerking met Flanders Investment & Trade en samen met onze buren van Jitsk Chocolates staan we op ISM in Keulen. Fijn om zoveel collega’s en klanten terug te zien. Helemaal klaar om onze zoete momentjes te delen met de rest van de wereld…

 

Ga naar onze webshop

 

Jitsk.com

aangepaste openingsuren Massepain Sleeubus

De fabriekswinkel van Massepain Sleeubus in de Isabellalei 92 (ook wel gekend als “het loketje” in de volksmond) zal van januari tot juni geopend zijn van maandag tot en met donderdag van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u30.

Op vrijdag en tijdens het weekend zijn wij gesloten. Onze webshop blijft natuurlijk wel elke dag geopend, met keuze voor afhaling of thuislevering (gratis vanaf 99,5 EUR).

 

Ga naar onze webshop

Antwerpse artisanale marsepein nu ook voor particulieren

Groot nieuws voor zoetekauwen: de Antwerpse marsepeinmaker Sleeubus opent de deuren voor particulieren. U herinnert zich ongetwijfeld haar grote blokken marsepein van een kilogram die vroeger aan de deur verkocht werden door jeugdbewegingen. Marsepein is al jaren dé favoriet bij patissiers en bakkers, maar vaak moeilijk verkrijgbaar. Daar komt met Louis d' Anvers van Sleeubus verandering in.

 

Bekijk de reportage op atv.be

Ga naar onze webshop

Zoete momenten om te delen

In onze webshop kan je terecht voor onze specialiteit: marsepein in verschillende vormen, maten en smaken.

VerenIgingen
 

Bij Massepain Sleeubus kan je als school, (jeugd)vereniging, sportclub, particulier of service club terecht voor heerlijke zoetigheden. Koop ze bij ons voordelig aan en hou een mooi zakcentje over voor je dagelijkse werking of voor het goede doel.

Professionals
 

Iedereen moet kunnen genieten van onze producten. Bent u een professional, chocolatier, bakker, … en gaat u graag aan de slag met onze grondstoffen als basis voor uw eigen heerlijke creaties? Of bent u grossist en ziet u in onze grondstoffen de ideale basis voor uw klanten?

 ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.


Ontdek ons volledige productieproces

 

 

 

ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN
 

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een perfecte harmonie van amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.

 

Ontdek ons volledige productieproces