Alles wat niet verstopt is, is gezien!

Onze heerlijke Paasfiguurtjes halen de lente eindelijk in huis; laat ze op de Paastafel springen of verstop ze in de tuin.

Een schaap, een kuiken of een konijntje? Kijk snel welke jij de schattigste vindt! 

Ze zijn allemaal om in te bijten.


Koop nu je favoriete pakket aan ons loketje in de Isabellalei 92 in Antwerpen of shop online.

*Let wel: afhaling van figuren gebeurt steeds bij Louis d’Anvers zelf.

 

Shop hier

 

Expo 100 jaar marsepein

Van 24/02 tem 24/04 zet de Expo in Het Steen het honderdjarige bestaan van massepain Sleeubus in de kijker.  De Expo doet met het thema “Beestig” mee aan Erfgoeddag 2023.

De meesterpatissiers van bakkerij Lints, Schoenaers, Gewaegd en Massepain Sleeubus maakten hun favoriete beesten uit marsepein in het atelier van Louis d’Anvers.  Animalier Michael Bracke boetseerde voor de gelegenheid reuze marsepeinen dieren.

De expo over marsepein is gratis.

 

24/2 tem 24/04 (elke dag van 10u tot 18u)
Het Steen - Visit Antwerpen
Steenplein 1, 2000 Antwerpen 

Op zoek naar een smakelijk relatiegeschenk?

Personaliseer je eigen luxe linnen doos gevuld met overheerlijke pralines. 

Een luxedoos Louis d'Anvers bestaat uit 28 stuks kwaliteitsmarsepein, omhuld met een krakend laagje Belgische pure chocolade.  

 

Ik wil meer info

 

Eenmalige opmaak en productie gepersonaliseerde sleeves 150,00 Euro. Vanaf 100 dozen = GRATIS opmaak en productie sleeves.

Onze marsepein is vegan, glutenvrij én kosher.

Wist je dat de marsepein van Louis d’Anvers vegan is?  Dat wil zeggen dat al ons lekkers vrij is van dierlijke producten.

Het is niet alleen diervriendelijk. Wie veel plantaardig voedsel eet, wordt simpelweg ook gezonder ouder.  

Daarnaast draagt onze marsepein ook met trots het label glutenvrij én kosher.

 

Shop nu

 

 

Libelle Lekker bij Louis d'Anvers

Geen Libelle Lekker zonder heerlijk gebak. En niks heerlijker in gebak dan de smaak van kwaliteitsmarsepein. Libelle Lekker bezocht Louis d’Anvers en maakte er een smakelijke reportage over. Vijf recepten en een reis doorheen Louis d’Anvers zorgen voor een artikel van 12 pagina’s om van te smullen.

Het artikel verschijnt 17 november in Libelle Lekker van deze week.

 

Lees hier het volledige artikel

SHOP NU

‘BOKRIJK VAN DE MARSEPEIN’ GAAT PUBLIEKE TOER OP MET PRALINE LOUIS D’ANVERS

Een kleine terugblik naar april 2021 toen we de aandacht van de media trokken met de lancering van ons consumentenmerk Louis d’Anvers. Gazet Van Antwerpen vond het de moeite waard om ons verhaal uitgebreid in de kijker te zetten.

Voor wie het artikel nog eens wil lezen, klik hier om het artikel te donwloaden. Abonnees van GVA.be kunnen het ook nog op hun website lezen (klik hier).

Antwerpse artisanale marsepein nu ook voor particulieren

Groot nieuws voor zoetekauwen: de Antwerpse marsepeinmaker Sleeubus opent de deuren voor particulieren. U herinnert zich ongetwijfeld haar grote blokken marsepein van een kilogram die vroeger aan de deur verkocht werden door jeugdbewegingen. Marsepein is al jaren dé favoriet bij patissiers en bakkers, maar vaak moeilijk verkrijgbaar. Daar komt met Louis d' Anvers van Sleeubus verandering in.

 

Bekijk de reportage op atv.be

Ga naar onze webshop

Zoete momenten om te delen

In onze webshop kan je terecht voor onze specialiteit: marsepein in verschillende vormen, maten en smaken.

VerenIgingen
 

Bij Massepain Sleeubus kan je als school, (jeugd)vereniging, sportclub, particulier of service club terecht voor heerlijke zoetigheden. Koop ze bij ons voordelig aan en hou een mooi zakcentje over voor je dagelijkse werking of voor het goede doel.

Professionals
 

Iedereen moet kunnen genieten van onze producten. Bent u een professional, chocolatier, bakker, … en gaat u graag aan de slag met onze grondstoffen als basis voor uw eigen heerlijke creaties? Of bent u grossist en ziet u in onze grondstoffen de ideale basis voor uw klanten?

 ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.


Ontdek ons volledige productieproces

 

 

 

ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN
 

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een perfecte harmonie van amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.

 

Ontdek ons volledige productieproces