Louis d’Anvers investeert enkel in de beste amandelen.

Steeds op zoek naar de beste ingrediënten brachten we een bezoek aan onze amandel producent in Valencia. 

Spanje is de tweede belangrijkste producent van deze heerlijke noot, ter wereld.

De sector heeft geïnvesteerd in nieuwe technologieën en verbeterde productiemethoden, waardoor de kwaliteit van de amandelen nu nog beter is. 

Bovendien dragen de gezondheidsvoordelen van amandelen, zoals hun hoge gehalte aan vitamine E en onverzadigde vetten, bij aan de reden waarom wij er bij Louis d'Anvers zo graag mee werken.

 

Ga naar onze webshop

Op zoek naar een smakelijk relatiegeschenk?

Personaliseer je eigen luxe linnen doos gevuld met overheerlijke pralines. 

Een luxedoos Louis d'Anvers bestaat uit 28 stuks kwaliteitsmarsepein, omhuld met een krakend laagje Belgische pure chocolade.  


Ik wil meer info


Eenmalige opmaak en productie gepersonaliseerde sleeves 150,00 Euro. Vanaf 100 dozen = GRATIS opmaak en productie sleeves.

ONZE MARSEPEIN IS VEGAN, GLUTENVRIJ, KOSHER ÉN HALAL.

Wist je dat de marsepein van Louis d’Anvers nu ook Halal is?  

Halal en dus helemaal in orde met wat geoorloofd is bij de Islam.

Naast glutenvrij, halal en kosher draagt onze marsepein ook met trots het label vegan.

Dat wil zeggen dat al ons lekkers vrij is van dierlijke producten.

Het is niet alleen diervriendelijk. Wie veel plantaardig voedsel eet, wordt simpelweg ook gezonder ouder.  

 

Shop nu

 

 

Libelle Lekker bij Louis d'Anvers

Geen Libelle Lekker zonder heerlijk gebak. En niks heerlijker in gebak dan de smaak van kwaliteitsmarsepein. Libelle Lekker bezocht Louis d’Anvers en maakte er een smakelijke reportage over. Vijf recepten en een reis doorheen Louis d’Anvers zorgen voor een artikel van 12 pagina’s om van te smullen.

Het artikel verschijnt 17 november in Libelle Lekker van deze week.

 

Lees hier het volledige artikel

SHOP NU

‘BOKRIJK VAN DE MARSEPEIN’ GAAT PUBLIEKE TOER OP MET PRALINE LOUIS D’ANVERS

Een kleine terugblik naar april 2021 toen we de aandacht van de media trokken met de lancering van ons consumentenmerk Louis d’Anvers. Gazet Van Antwerpen vond het de moeite waard om ons verhaal uitgebreid in de kijker te zetten.

Voor wie het artikel nog eens wil lezen, klik hier om het artikel te donwloaden. Abonnees van GVA.be kunnen het ook nog op hun website lezen (klik hier).

Antwerpse artisanale marsepein nu ook voor particulieren

Groot nieuws voor zoetekauwen: de Antwerpse marsepeinmaker Sleeubus opent de deuren voor particulieren. U herinnert zich ongetwijfeld haar grote blokken marsepein van een kilogram die vroeger aan de deur verkocht werden door jeugdbewegingen. Marsepein is al jaren dé favoriet bij patissiers en bakkers, maar vaak moeilijk verkrijgbaar. Daar komt met Louis d' Anvers van Sleeubus verandering in.

 

Bekijk de reportage op atv.be

Ga naar onze webshop

Zoete momenten om te delen

In onze webshop kan je terecht voor onze specialiteit: marsepein in verschillende vormen, maten en smaken.

VerenIgingen
 

Bij Massepain Sleeubus kan je als school, (jeugd)vereniging, sportclub, particulier of service club terecht voor heerlijke zoetigheden. Koop ze bij ons voordelig aan en hou een mooi zakcentje over voor je dagelijkse werking of voor het goede doel.

Professionals
 

Iedereen moet kunnen genieten van onze producten. Bent u een professional, chocolatier, bakker, … en gaat u graag aan de slag met onze grondstoffen als basis voor uw eigen heerlijke creaties? Of bent u grossist en ziet u in onze grondstoffen de ideale basis voor uw klanten?

 ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.


Ontdek ons volledige productieproces

 

 

 

ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN
 

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een perfecte harmonie van amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.

 

Ontdek ons volledige productieproces