Wachttijden in december vermijden?

Bestel je pralines en ander lekkers online.

We verwittigen je vervolgens per e-mail van wanneer je je pakketje kan ophalen.


Op die manier kunnen we garanderen dat wat je wenst, voor jou klaar staat als je tot aan ons loket komt.


We doen met ons team bij Louis d’Anvers ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van alle zoete momenten om te delen te voorzien.

 

SHOP NU

Louis d'Anvers

Van 1 tem 31 december kan je onze Kerst luxe pralinedozen shoppen bij A Better Blend in het Grand Bazar shopping center op de Groenplaats.

A better Blend brengt voor de 7de keer de mooiste Belgische merken samen in een unieke concept store. 

Winkel jij ook graag efficiënt en hou je van duurzame merken van Belgische bodem?  Ga er zeker eens kijken en scoor al je eindejaarsgeschenken in één keer.


A Better Blend - Grand Bazar Antwerp - Beddenstraat 2 - 2000 Antwerpen

 

abetterblend.be

 

Go go go Rode Duivels!

Op 23 november geven onze Rode Duivels de langverwachte aftrap van het WK.  Dat kunnen we niet zomaar aan ons laten voorbijgaan.

Bij aankoop vanaf 25,00 Euro krijg je van ons een Rode Duivel uit heerlijk marsepein cadeau.

** Actie geldig vanaf 23/11 tot zolang onze Rode Duivels meespelen in het WK 2022.

 

SHOP NU

 

Libelle Lekker bij Louis d'Anvers

Geen Libelle Lekker zonder heerlijk gebak. En niks heerlijker in gebak dan de smaak van kwaliteitsmarsepein. Libelle Lekker bezocht Louis d’Anvers en maakte er een smakelijke reportage over. Vijf recepten en een reis doorheen Louis d’Anvers zorgen voor een artikel van 12 pagina’s om van te smullen.

Het artikel verschijnt 17 november in Libelle Lekker van deze week.

 

Lees hier het volledige artikel

SHOP NU

 

Wie zoet is krijgt lekkers,...

Heb jij je voorraad snoepgoed al in huis voor al die brave kindjes? 

Koop hier je pakketje lekkers en kies voor een spaarvarken, fruit, donuts of Sinterklaas himself gemaakt uit de lekkerste marsepein van Louis d'Anvers.

 

Ja, ze zijn braaf geweest

Op zoek naar het ideale relatie-of eindejaarsgeschenk?

Personaliseer je eigen luxe linnen doos gevuld met overheerlijke pralines. 

Een luxedoos Louis d'Anvers bestaat uit 28 stuks kwaliteitsmarsepein, omhuld met een krakend laagje Belgische pure chocolade.  

 

Ik wil meer info

 

Eenmalige opmaak en productie gepersonaliseerde sleeves 150,00 Euro. Vanaf 100 dozen = GRATIS opmaak en productie sleeves.

‘BOKRIJK VAN DE MARSEPEIN’ GAAT PUBLIEKE TOER OP MET PRALINE LOUIS D’ANVERS

Een kleine terugblik naar april 2021 toen we de aandacht van de media trokken met de lancering van ons consumentenmerk Louis d’Anvers. Gazet Van Antwerpen vond het de moeite waard om ons verhaal uitgebreid in de kijker te zetten.

Voor wie het artikel nog eens wil lezen, klik hier om het artikel te donwloaden. Abonnees van GVA.be kunnen het ook nog op hun website lezen (klik hier).

SLEEUBUS x JITSK

Voor het eerst sinds 2020 terug op een internationale beurs. In samenwerking met Flanders Investment & Trade en samen met onze buren van Jitsk Chocolates staan we op ISM in Keulen. Fijn om zoveel collega’s en klanten terug te zien. Helemaal klaar om onze zoete momentjes te delen met de rest van de wereld…

 

Ga naar onze webshop

 

Jitsk.com

Antwerpse artisanale marsepein nu ook voor particulieren

Groot nieuws voor zoetekauwen: de Antwerpse marsepeinmaker Sleeubus opent de deuren voor particulieren. U herinnert zich ongetwijfeld haar grote blokken marsepein van een kilogram die vroeger aan de deur verkocht werden door jeugdbewegingen. Marsepein is al jaren dé favoriet bij patissiers en bakkers, maar vaak moeilijk verkrijgbaar. Daar komt met Louis d' Anvers van Sleeubus verandering in.

 

Bekijk de reportage op atv.be

Ga naar onze webshop

Zoete momenten om te delen

In onze webshop kan je terecht voor onze specialiteit: marsepein in verschillende vormen, maten en smaken.

VerenIgingen
 

Bij Massepain Sleeubus kan je als school, (jeugd)vereniging, sportclub, particulier of service club terecht voor heerlijke zoetigheden. Koop ze bij ons voordelig aan en hou een mooi zakcentje over voor je dagelijkse werking of voor het goede doel.

Professionals
 

Iedereen moet kunnen genieten van onze producten. Bent u een professional, chocolatier, bakker, … en gaat u graag aan de slag met onze grondstoffen als basis voor uw eigen heerlijke creaties? Of bent u grossist en ziet u in onze grondstoffen de ideale basis voor uw klanten?

 ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.


Ontdek ons volledige productieproces

 

 

 

ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN
 

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een perfecte harmonie van amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.

 

Ontdek ons volledige productieproces