MASSEPAIN SLEEUBUS STELT VOOR:
LOUIS D’ANVERS

 

Deel al je zoete momenten met Louis d’Anvers
Massepain Sleeubus gaat voor haar consumentenproducten voortaan door het leven als Louis d’Anvers. Louis, ter ere van overgrootvader Louis Sleeubus, de bedenker van al onze lekkernijen en de grondlegger van Massepain Sleeubus.

En d’Anvers, omdat we uitermate trots zijn dat deze lekkernij in ’t Stad ontstaan is en er nog steeds op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd op dezelfde locatie als bijna 100 jaar geleden. Gemaakt met passie, kennis, Tiense suiker en de lekkerste Zuid-Europese amandelen die dagvers gepeld worden.

Marsepein om te delen met mensen die er echt toe doen, op momenten die er echt toe doen.

 

Lees ons verhaal

 

MASSEPAIN SLEEUBUS LANCEERT
LOUIS D’ANVERS

 

Deel al je zoete momenten met Louis d’Anvers
Massepain Sleeubus gaat voor de consumenten voortaan door het leven als Louis d’Anvers. Louis, ter ere van overgrootvader Louis Sleeubus, de bedenker van al onze lekkernijen en de grondlegger van Massepain Sleeubus.

En d’Anvers, omdat we trots zijn dat deze lekkernij in ’t Stad ontstaan is en er nog steeds op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Gemaakt met passie, kennis, Tiense suiker en de lekkerste Zuid-Europese amandelen die dagvers gepeld worden.

Marsepein om te delen met mensen die er echt toe doen, op momenten die er echt toe doen.

 

Lees ons verhaal

 

 

 

ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN
 

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een perfecte harmonie van amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.

 

Ontdek ons volledige productieproces

 ZO MAKEN WIJ ONZE MARSEPEIN

Onze marsepein is niet zomaar marsepein. Het product wordt gemaakt met veel passie, de juiste mensen en de beste ingrediënten. Het proces zorgt mee voor het beste resultaat. Benieuwd naar hoe wij onze marsepein produceren? Neem dan snel even mee een kijkje achter de schermen en ontdek hoe amandelen en suiker zorgen voor een onweerstaanbaar product.


Ontdek ons volledige productieproces

VerenIgingen

Bij Massepain Sleeubus kan je als school, (jeugd)vereniging, sportclub, particulier of service club terecht voor heerlijke zoetigheden. Koop ze bij ons voordelig aan en hou een mooi zakcentje over voor je dagelijkse werking of voor het goede doel.

Professionals
 

Iedereen moet kunnen genieten van onze producten. Bent u een professional, chocolatier, bakker, … en gaat u graag aan de slag met onze grondstoffen als basis voor uw eigen heerlijke creaties? Of bent u grossist en ziet u in onze grondstoffen de ideale basis voor uw klanten?